Fint ska det vara

Vilken grandios avslutning på helgen för att inte tala om den fabulösa starten på den nya veckan!

Bott fint, ätit fantastiskt och skämts bort på allra bästa vis är det minsta man kan säga om bloggeventet på Karlaby Kro som arrangerades i samarbete med Flora. Gårdagens workshop  lärde oss att göra margarin och idag inspirerade begåvade Emma oss med dukningtips. Sen fick alla duka sin egen sittplats. Skitskoj men jag fick löjlig prestationsångest. Tramsigt, jag vet men sån är jag 😉

Så här blev min dukning efter många komman 😉

Har en faslig massa foton på allt roligt som jag vill bjuda er på men nu är jag precis hemkommen och vill krama min lilla familj.

Ses senare istället. Ha en fortsatt fin Måndag.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.