Restylane nästa?

God dag där och ursäkta frånvaron igår!

Skulle återkommit med både dramatiska anekdoter från flygresan förra veckan och lite andra ytligheter men jag fastnade i någon ovidkommande detalj här hemma och tiden försvann. Concertan tar inte bort allt 😉

Igår släpade Fnulan med mig på finfint Finest event som i samarbete med Restylane och Galderma bjöd på en väldigt intressant afton och mycket därtill.

Då jag befunnit mig i ett sorgvakum sista veckan var detta event totalt bortglömt för min del men jag tog i alla fall på mig något annat än ”angelamorgonrocken” och gick dit 😉

Mer om det sen och vad vi fick i den ytterst lyxiga goodiebagen.

Ses under dagen. Lovar.

You may also like

2 kommentarer

  1. Vad trevligt att träffa dig igår på eventet igen! Jag vill också be om ursäkt att jag missat det tragiska som hänt! Jag beklagar verkligen och en massa styrkekramar till dig fina du! <3 Hoppas vi syns snart igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.